All inclusive Ibiza

all inclusive ibizaEen all inclusive Ibiza is nog niet zo uitgebreid als in vakantielanden als Turkije en Egypte. Op Ibiza zijn nog genoeg hotels zonder all inclusive, maar dit concept is wel in opkomst. Het grote voordeel van all inclusive is dat er geen verborgen kosten meer zijn. Je weet exact wat je kwijt bent voor je reis naar Ibiza. Je hoeft geen eten en drinken meer te kopen. Vaak zijn alcoholische drankjes ook nog eens inbegrepen en hier kan je fors op besparen met all inclusive Ibiza. Je hebt zo eventueel nog geld over om een leuke club als Pacha te bezoeken tijdens één van de exclusieve feesten met de grootste dj’s ter wereld.

All inclusive Ibiza voor een complete topvakantie!

Natuurlijk wil je graag feesten en Ibiza leent zich hier uitstekend voor. All inclusive Ibiza zorgt voor een complete topvakantie. Het eiland is echt van alle markten thuis en de hele wereld komt graag naar het eiland toe. Natuurlijk staat het eiland bekend om de jetset met prachtige clubs en de grootste dj’s ter wereld die een live optreden geven. Maar het eiland heeft nog veel meer te bieden naast zon, zee, strand en entertainment. Met een all inclusive Ibiza vakantie hou je mooi geld over om te besteden op locatie. Ibiza staat bijvoorbeeld bekend om de Hippie marktjes waar je de leukste zelfgemaakte spulletjes kan kopen. Tijdens het hoogseizoen kom je op het eiland elke dag wel een markt tegen. De markten beginnen meestal rond een uur of 17.00 tot middernacht. Je hoeft het strand dus niet te verlaten voor een bezoek aan een hippiemarkt.

Wat is all inclusive Ibiza?

Het concept all inclusive kan per hotel of resort verschillen maar eigenlijk betekent het dat je uitgebreid van je vakantie kan genieten zonder verrassingen achteraf. Je weet namelijk vooraf waar je aantoe bent en je krijgt achteraf niet te maken met een mega rekening omdat je teveel aan drank hebt uitgegeven. Voor de kinderen is het ook perfect want de meeste hotels zijn zeer uitgebreid. Zo is er vaak een aquapark waar de kinderen kunnen glijden van de glijbanen. Daarnaast kunnen de kids zoveel ijsjes eten als ze willen want deze zijn gewoon inbegrepen. Alcholische drankjes zijn vaak ook gratis mits je een eigen merk neemt. Daarnaast kan je genieten van internationale gerechten en uiteraard ook typisch Spaanse gerechten. Een all inclusive Ibiza vakantie is leuk voor jong en oud.

Boek direct een all inclusive Ibiza vakantie

Wil jij niet langer wachten? Geen probleem boek gewoon direct online je eigen all inclusive vakantie online. Beleef een onvergetelijke vakantie en geniet onbezorgd van jouw zonvakantie zonder verrassingen achteraf. All inclusive is ideaal als je gewoon vooraf wilt weten wat je kwijt bent voor je vakantie op het tropische eiland Ibiza. Je betaalt slechts eenmaal de prijs voor een mooie vakantie en je hoeft geen geld meer uit te geven aan cocktails en maaltijden. Zo bespaar je een leuk bedrag dat je kan uitgeven aan excursies of andere leuke activiteiten op Ibiza.