Ibiza bestemmingen

Als je een vakantie Ibiza gaat boeken, dan kan je kiezen uit verschillende bestemmingen op het eiland. Afhankelijk van je wensen kan je kiezen welke bestemming het beste bij je past. Wil je bijvoorbeeld meer genieten van de natuur? Of ga je liever de stad in en feesten tot diep in de nacht? Dit soort keuzes zijn belangrijk voor de uiteindelijke bestemming op Ibiza. Wij hebben een aantal bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke bestemming je het beste kan gaan boeken richting Ibiza.

Verblijf in Ibiza Stad

Ibiza Stad is de hoofdstad van het eiland en staat direct voor een veelzijdige vakantie. De hoofdstad is gelegen in het zuiden van het eiland. De oude binnenstad is werkelijk prachtig en authentiek te noemen. Je komt hier nog oude vestigingsmuren tegen en een prachtige oude kathedraal. In de stad zelf is ook een bruisend nachtleven waar wereldberoemde dj’s komen optreden. Daarnaast kan je ook nog genieten van zon, zee en strand. In Ibiza Stad zijn verschillende hotels te vinden die je tegen scherpe prijzen kan boeken. Wil je naar Ibiza reizen in het hoogseizoen? Het is dan slim om tijdig je verblijf te boeken om te voorkomen dat de hotels helemaal vol zitten.

Meer informatie over de bestemmingen:

Ibiza Stad
Playa d’en Bossa
San Antonio
Portinatx
Es Caná
San Miguel
Figueretas
Talamanca
Cala San Vicente
Santa Eulalia

Laat je betoveren door Santa Eulalia.

De tweede grootste gemeente van Ibiza is Santa Eulalia. Dit plaatsje heeft altijd een grote aantrekkingskracht op toeristen gehad. Je komt hier een combinatie van toerisme, rust en eenzame boerderijen tegen. In deze plaats kom je ook prachtige kleine marktjes tegen. De markten behoren zelfs tot de meest bezochte markten van Ibiza. De kustlijn van Santa Eulalia is werkelijk adembenemend met prachtige baaien, kliffen en mini eilandjes voor de kust.

Kom tot rust in San Antonio

Als je heerlijk tot rust wilt komen aan het strand, dan is een vakantie boeken naar San Antonio een prima idee. Je komt hier een geweldig strand tegen waar je heerlijk kunt genieten van alle rust en ruimte. San Antonio is van voorsprong een vissersdorpje, maar is nu omgeven met hotels, bars en restaurants. Het heldere blauwe water nodigt je nog wel uit om lekker een verfrissende duik te nemen. De zee is vrij ondiep, waardoor vooral gezinnen met kinderen een vakantie Ibiza boeken in San Antonio.

Geniet van de natuur in San Miguel

Heb je geen zin in een echte feestvakantie op Ibiza? San Miguel is een heerlijke plek om tot rust te komen. De verborgen natuurlijke zandstranden liggen midden in de bedekte heuvels. Je kan hier heerlijk een wandeling maken of een frisse duik nemen in het kristalheldere water. San Miguel is absoluut het tegenovergestelde van Ibiza Stad, maar wel de moeite waard om te bezoeken. Naast rust en ruimte is er zeker weten wel toerisme in San Miguel te vinden. Van toeristenwinkeltjes tot gezellige restaurants je komt ze hier allemaal tegen. De visrestaurants in de havenplaats staan zelfs bekend als de beste visrestaurants op het eiland. Geniet van de rust en ruimte en beleef San Miguel als nooit tevoren.