Hotels op Ibiza

Hotel ibizaOp Ibiza kom je een groot aanbod aan hotels tegen. Van alle accommodaties op het eiland blijft het hotel de populairste keuze. Naast verschillende soorten hotels kom je ook een grote variëteit aan luxe tegen. Je hebt hele simpele hotels waarbij je niet te veel moet verwachten, maar je hebt ook luxe boetiek hotels waarbij echt helemaal niets te gek is. In principe hoeft een hotel op Ibiza niet extreem duur te zijn. De prijs is afhankelijk van de ligging en natuurlijk het aantal sterren. Als je bijvoorbeeld dichtbij de grote clubs wilt verblijven dan betaal je vooral tijdens het hoogseizoen de hoofdprijs. Het ligt er dus een beetje aan wat jouw wensen zijn. Ga je voor de mega clubs of kies je toch liever een leuke accommodatie met in de buurt de Discobus die je naar de grote clubs brengt?

Faciliteiten bij hotels Ibiza

Eigenlijk kan je er altijd op rekenen dat de hotels Ibiza voorzien zijn van standaard faciliteiten. Je kan er bijvoorbeeld op rekenen dat het hotel voorzien is van een zwembad, restaurant en sportfaciliteiten. Soms is een hotel ook nog eens gelegen bij het strand en dit is helemaal een mooi pluspunt. Op Ibiza staan ze bekend om hun gastvrijheid vooral in het binnenland kan je genieten van de ontspannen sfeer in hotels. Je voelt je echt welkom als gast op het eiland als je verblijft in één van de hotels. Sommige hotels zijn extra luxe uitgerust met bijvoorbeeld een eigen stukje strand en strandbedden waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Of een hotel met meerdere hotels en een eigen disco. Je kan het zo gek niet bedenken of je komt het tegen op Ibiza.

Boek hotels op Ibiza op tijd

We lieten al eerder weten dat hotels op Ibiza één van de populairste accommodaties op het eiland is. Het is verstandig om vooral tijdens het hoogseizoen op tijd een hotel te boeken. Bijna 300 hotels zijn op het eiland gevestigd. Je moet dus wel even zoeken voordat je een hotelkamer gevonden hebt. Door vroeg te boeken betaal je nog niet de hoofdprijs. Vooral tijdens het hoogseizoen kunnen populaire hotels flink in prijs stijgen. Vooral als je op populaire plekjes wilt verblijven zoals Playa d’en Bossa of Ibiza Stad is het slim op tijd te reserveren. Zodra de hotelkamers vol beginnen te raken stijgt de prijs door de daken heen.

Hotels bij de grote clubs

De hotels op Ibiza liggen natuurlijk verspreid over het eiland. Naast een standaard locatie kan je ook verblijven in de buurt van de grote clubs. Een aantal clubs hebben zelfs hun eigen hotelketen zoals Pacha. Je kan zo in de buurt van de club verblijven en je hoeft dus niet ver af te reizen als je ergens naartoe wilt gaan. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om ergens anders te verblijven. Vanaf verschillende plekken op Ibiza vertrekt de speciale Discobus. Deze bus trekt langs alle clubs op Ibiza zodat je eenvoudig de club in de buurt kan bereiken.

Bekijk aanbiedingen