Uitgaan op Ibiza

ibiza partyUitgaan op Ibiza gaat natuurlijk als één woord samen. Het vakantie-eiland wordt eigenlijk niet voor niets het partyeiland van Spanje genoemd. Jong en oud komt naar het eiland toe om te ontspannen en naar de grootste feesten ter wereld te komen. In het hoogseizoen staat het eiland in het teken van de grootste dj’s ter aarde. De grote clubs op het eiland proberen elkaar af te troeven door de grootste namen binnen te halen. Dj’s als Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Avicii en David Guetta treden stuk voor stuk op in de grootste clubs. Het is wel slim om vooraf kaartjes te kopen want soms zijn er slechts 300 beschikbaar. Uitgaan op Ibiza is dus een echte belevenis vooral in de Dance scene. Het echte feestseizoen wordt geopend in juni en gaat door tot oktober. Geen feest is te gek en je komt de meest bizarre feesten tegen op Ibiza. De feesten zijn dan ook vaak snel uitverkocht. Plan jouw uitgaansleven dus al voordat je naar Ibiza op vakantie gaat.

De grootste clubs ter wereld op Ibiza

Op Ibiza kom je diverse grote clubs tegen die wereldwijd bekend zijn. De clubs zijn zelfs zo bekend dat hetzelfde club op meerdere locaties ter wereld gebouwd is. Eén van de beroemdste clubs op het eiland is Pacha. De club is ook nog eens de oudste van het eiland en staat bekend om feesten als F*** Me I’M Famous waar de grootste dj’s ter wereld optreden. Uiteraard kom je Pacha tegen in Ibiza Stad. Een andere bekende club is natuurlijk Space met vijf verschillende ruimtes waar je kan feesten. Space heeft zowel overdag als s’avonds een uitgebreid programma met internationale artiesten. Je komt de club tegen in Playa d’en Bossa. Gelegen in San Antonio kom je de club Amnesia tegen één van de beste nachtclubs op het eiland. De club organiseert spetterende feesten die je mee moet maken. Een relatief nieuwe club die al snel naam wist te maken is Ushuaïa een club met hotel waar je kan slapen. Deze stijlvolle club werd al snel beroemd vanwege de grote namen die binnen gehaald werden. Vanuit een zwembad in de danszaal kan je de grootste dj’s zien optreden. Op een feesteiland als Ibiza kom je natuurlijk ook de grootste club ter wereld tegen: Privilege. Ze hebben hun record zelfs laten opnemen in de Guiness Book of Records.

Bezoek een beachclub

Naast het bezoeken van de grote bekende clubs kan je het ook simpel en betaalbaar houden. Er zijn ook verschillende beachclubs waar je aan het strand kan genieten van lekkere muziek en de zonsondergang. In de beachclubs heb je een prachtig uitzicht en kan je ook nog eens genieten van heerlijk eten. Verschillende beachclubs hebben de afgelopen jaren naam gemaakt als een betaalbaar alternatief voor de grote onpersoonlijke feesten in clubs. Daarnaast kan je hier ook nog eens overdag genieten. Bij de beachclubs kan je namelijk een strandbedje huren en wordt je zelf aan je bedje bedient met heerlijke hapjes en drankjes. Ondertussen draait de dj je al warm met leuke platen op het strand. Ontdek de beachclubs zelf tijdens het uitgaan op Ibiza!