Vakantiehuis huren op Ibiza

vakantiehuis IbizaVakantiehuizen op Ibiza worden er voldoende aangeboden. Soms zijn ze van eigenaren die een tweede huis hebben op Ibiza. Ze verhuren het huis in de periodes dat ze zelf niet op het eiland zijn. Maar er zijn ook locals die een tweede huis gekocht hebben en verhuren aan de toeristen. Het aanbod in vakantiehuizen op Ibiza is hierdoor groter. In eerste instantie lijken de huizen duurder dan het huren van een hotelkamer. Het grote verschil tussen de vakantiehuizen en hotels is dat je vaak met wel 10 tot 12 mensen in een vakantiehuis kan verblijven. Als je een vakantiehuis huurt met je vrienden en de kosten verdeeld dan ben je vaak goedkoper uit dan met een hotel.

Locatie van de vakantiehuizen op Ibiza

De vakantiehuizen op Ibiza liggen meestal niet in Ibiza Stad. De huizen liggen meestal wat meer in het binnenland. Als je heel veel geluk hebt dan liggen de huizen op loopafstand van de boulevard en een bekend strand. Bij de meeste vakantiehuizen op Ibiza is dit niet het geval. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn want je hebt vaak een luxe privé zwembad bij je vakantiehuis. Het strand heb je zo helemaal niet nodig want je kan de hele dag aan het zwembad liggen. De eigenaar van de woning kan je eventueel inschakelen om s’avonds een taxi te regelen die je naar de boulevard of bekende clubs brengt. Reizen met taxi’s is heel goedkoop op Ibiza. Voor € 10 kom je vaak al een heel eind en als je dit deelt met vrienden dan is een taxirit zelfs goedkoper dan de bus!

Een auto huren bij een vakantiehuis op Ibiza

Als je het eiland zelf wilt ontdekken dan is het natuurlijk handig om een eigen auto te hebben. Je kan een autohuren op Ibiza en bij je eigen vakantiehuis parkeren. Het is mogelijk om je auto klaar te zetten op het vliegveld. Dit is net zo handig want zo ben je niet verplicht een taxi te regelen. Vanaf het vliegveld kan je direct naar je vakantiewoning rijden en gaan genieten van je welverdiende vakantie. Een auto huren is nog nooit zo eenvoudig geweest als op Ibiza. De autobedrijven staan namelijk klaar om je op te halen op het vliegveld. Soms hebben ze ook een balie op het vliegveld zelf.

Boek online een vakantiehuis op Ibiza

Vakantiehuizen Ibiza kan je heel eenvoudig online boeken. Je kan direct een kijkje nemen in de verschillende woningen en kijken welke woning het beste bij je past. Je kan zelfs woningen selecteren op basis van je eisen. Bijvoorbeeld dat je minimaal 5 slaapkamers wilt en een eigen privé zwembad. Alle eisen kan je doorgeven om vervolgens te kiezen voor de juiste datum een vakantiehuis op Ibiza te boeken. Voor je het weet wordt jouw vakantiewoning online geregeld en kan je gaan aftellen naar je welverdiende vakantie op één van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa. Reis nu naar je eigen privé vakantiehuis op Ibiza!