Villa huren op Ibiza

villa ibizaEen ideale manier om kennis te maken met het leven op Ibiza is door een Villa te huren. Het eiland staat bekend om de prachtige natuur en het rijke uitgaansleven. Als je toch niet midden in het drukke uitgaansleven wilt verblijven dan is een villa huren een mooi alternatief. Je kan in een mooie moderne villa verblijven waar je jezelf rustig kan terugtrekken. Eventueel kan je een auto huren om de leuke plekjes op het eiland te ontdekken. Online kan je verschillende villa’s boeken en bekijken. Je kan zelf kijken welke het beste past bij jouw eisen en wensen.

Genieten in je eigen privé zwembad

Uiteraard kan je er met een villa op Ibiza op rekenen dat je een eigen privé zwembad hebt. Je kan zo heerlijk in je zwembad springen en de hele dag lekker relaxen aan het zwembad. Na afloop kan je lekker de auto pakken en nog meer op het eiland ontdekken. Of rij met de auto naar het dichtstbijzijnde restaurant en geniet van de lokale specialiteiten. Met je eigen villa op Ibiza ga je veel sneller genieten van een gezellig lokaal restaurant dan een drukke toeristische bar. Dit maakt jouw ervaring met Ibiza absoluut uniek.

Ontmoet de locals van het eiland

Een verblijf in een villa op Ibiza geeft een compleet nieuwe ervaring. Je kan nu echt de locals ontmoeten die vaak vlakbij wonen. De bevolking is absoluut vriendelijk en zegt je graag gedag tijdens je verblijf in de villa. Vaak is de eigenaar ook een bewoner op het eiland die verderop woont. De eigenaar kan je vaak helpen om verschillende dingen te regelen. Bijvoorbeeld een oppas voor de kinderen bij een avondje stappen of een vip tafel in een grote club. Het voordeel van de lokals is dat ze de taal spreken en ze je graag helpen.

Combineer een villa op Ibiza met een auto

Het is wel handig om naast een villa meteen een auto te huren. De villa’s liggen natuurlijk niet rechtstreeks aan de boulevard zoals je bij een hotel vaak wel meemaakt. Het is dus handig om vooraf een auto te huren en deze bij de villa neer te zetten. Eventueel kan de auto al voor je klaarstaan op het vliegveld. Je kan zo zelf naar je eigen Ibiza villa rijden. Sommige eigenaren willen je in overleg ook wel ophalen bij het vliegveld en weer wegbrengen. Mocht je geen auto huren wat overigens wel aan te raden is vanwege de afgelegen ligging van de Ibiza villa’s.

Ervaar de rijkdom van je eigen Ibiza villa!

Je voelt jezelf direct één met de jetset op het eiland met je eigen Ibiza villa. Je hebt ineens een gigantisch huis tot je beschikking en je eigen privé zwembad. Natuurlijk is jouw vakantie nu echt perfect en kan je genieten van de zon, rust en ruimte! Dit is natuurlijk een droom die iedereen wel wil ervaren op Ibiza. Ontdek het zelf tijdens je eigen vakantie in een villa.

Bekijk aanbiedingen